Nyhed

Fredagens “Sikre” Premier League kamp…

Vi starter denne fredag op i den bedste engelske række Premier League, hvor udeholdet skal prøve at holde ved, hvis de skal holde sig fremme og bibeholde deres gode placering.

Cardiff – Watford = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Cardiff skal stramme balderne hvis de ikke skal ryge et niveau ned til næste sæson. De ligger lige præcis på den rigtige side af stregen, men der er 3 hold, er kæmper om ikke at slutte lige under stregen.

Cardiff har dog gået skudt sig lidt ind og fået 6 point i de 2 seneste runder. Men det var også nødvendigt, da de var ved at falde helt bagud. Selv om det var gode point, så var det mod hold der slet ikke matcher dagens gæster.

Cardiff er normalt bedst hjemme og har da også vundet 5 ud af 13 mulige. Men scoreren er på 15-23 hvilket indikerer at deres sejre bestemt ikke har været overbevisende. Vi tror ikke på alle 3 point til hjemmeholdet i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Watford fortsætter den gode form og kun sjældent går de fra banen som tabere. Kun 1 gang i de 10 seneste kampe har dette været tilfældet. De ender ikke i Europa, men placeringer har også stor økonomisk betydning i England – som i STOR.

Formen er rigtig fin og i forhold til dagens hjemmehold, så er den klart bedre i denne periode. Watford har tabt 4 udekamp ud af 13 mulige, hvilket er stabilt godt i Premier League. Vi tror heller ikke på at de taber i dag.

Cardiff – Watford = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top