Sikre

Fredagens Sikre Premier League anbefaling…

Det strammer til i toppen af Premier League og dagens gæster skal passe på, at de ikke kommer bagud i forhold til de øvrige tophold. Hjemmeholdet kæmperfor overlevelse, så der vil være masser af nerve i kampen.

Fulham – Chelsea = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du ikke ska bruge NemID…

Fulham ligger lige under stregen med 3 point op til holdet lige over. Fulham er dog bagud med et par opgør grundet aflysninger, så de har lidt i hånden at holde deres forhåbninger til. Formen er blevet mere stabil kan man sige. De har nemlig spillet de 4 seneste opgør remis. 

Det var flot mod Liverpool at holde 1-1, men de øvrige hold er middelmådige, men point er vigtige i hver kamp. Vi tror dog at det kommer til at knibe i dette opgør, da dagens gæster er mindst en klasse bedre når det kører for dem. Det tror vi det gør i dag.

*

Chelsea har haft en ujævn periode og er faldet bagud i tabellen. Den nuværende placering er som nr. 9 efter 17 kampe. Flere af holdene der ligger over har spillet færre kampe end Chelsea, så der er ved at komme et lille hul. Men der er 21 runder tilbage, så der er masser af muligheder endnu.

Vi tror denne lille pause der har været, med FA og EFL Cup kampe, har været gavnlig for Chelsea. De er trods alt blandt de mest scorende mandskaber, med 32 kasser efter 17 kampe. Hjemmeholdet har kun scoret 13 mål, hvilket er det samme som Chelsea på udebane. Vi tror at Chelsea igen får fundet formen og henter alle 3 point.

Fulham – Chelsea = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du ikke ska bruge NemID…

To Top