Sikre

Fredagens “Sikre” på BNs redaktion…

Fredagens første anbefaling fra BettingNews Experter, er hentet i den næst bedste række i Holland, som i denne sæson har fået navnet 1. Division, hvor den i sidste sæson hed “Erste Divisie”

Sittard – Almere = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får markedets Bedste KundeService…

Sittard har kun spillet to kampe indtil nu i sæsonen og har fået både et nederlag og en sejr. Nederlaget var i seneste runde til talentholdet fra Ajax (Jong Ajax), hvor man spillede 2-4, og var med langt henne i kampen.

Man var måske en smule for defensivt orienteret i dette opgør, hvilket gav lidt for meget plads til de boldgalde talenter fra Ajax – men i dag er det på hjemmebane og her er konceptet helt anderledes friskt.

Senest var det Dordrecht der var på besøg, som er et godt hold på dette niveau. De blev i den grad sparket hjem med et nederlag på 5-1. Så scorer mål kan de i Sittard – med hele 7 af slagsen efter kun to kampe.

*

Almere har lidt mindre at prale af og kan se tilbage på en sæsonstart med 1 point, efter et nederlag og en remis. Det var hjemme mod Den Bosch, man hentede 1-1, men man tabte med 1-3 i Nijmegen i den første runde.

Heller ikke optaktsfasen har givet Almere nogen forhåbninger på en god sæson og de spillere der er blevet afhændet eller stoppet, har haft en større betydning for holdet, end man først antog. Og erstatninger er slet ikke kommet på plads endnu.

Vi kan kun se dette opgør med et udfald og det er en sikker hjemmesejr. Og var vi ikke så fedtede, ville vi nok have spillet den med mere end 1 mål.

Sittard – Almere = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får markedets Bedste KundeService…

To Top