Sikre

Fredagens Sikre Over/under fra Champions League…

Så er vi nået til 1/4 finalerne i “sidste” sæsons Champions League, som stadig er i gang. Der spilles kun 1 kamp og holdene er samlet i Portugal i en slags Final 8. Ingen tvivl om, at der kommer flere kampe der er seværdige – og sikker også nogle overraskelser.

Barcelona – Bayern München = O. 2,5 mål = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Barcelona kom let videre mod Napoli. Kampen var sådan set allerede afgjort efter slutningen af 1. halvleg – herefter var det bare at se god bold, for dem der fulgte med i kampen. Som sædvanlig scorede Barcelona flere mål, men havde også små svagheder bagude.

Det er sjældent at FC Barcelona deltager i et opgør uden at der scores mindst 2 mål eller flere. 7 kampe ud af de 27 kampe der er spillet i 2020 er endt med mindst 2 mål. Og med tanke på, at dagens modstandere har det på samme måde – så skal der nok blive scoret mere end 2 mål.

*

Bayern München har kun mistet 2 point i 2020 i 22 kampe om point. Kun 5 af disse kampe er endt med mindre end 2 mål – så tyskerne kender helt sikkert også vejen til modstandernes mål. De har dog lukket flere mål ind i denne sæson end de plejer – så de er til at tale med i den bagerste del af holdet.

Så der er ligesom lagt op til en kamp med mange mål og mange bidte negle – for dem der holder med et af disse mandskaber. Hvem der går videre har vi noget sværere at forudsige, men vi tror faktisk mest på tyskerne – men spiller i denne anbefaling på antallet af mål.

Barcelona – Bayern München = O. 2,5 mål = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top