Nyhed

Fredagens “Sikre” opgør fra Spanien på BN…

Vi starter op med en kamp fra den spanske La Liga 2, hvor det er 2 hold der her tørner sammen fra helt forskellige steder i tabellen og kæmper for noget forskelligt, ud over sejren.

Gijon – Osasuna = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du kan oprette konto med PayPal og flere af dem…

Gijon skal måske ikke tænke på nedrykning, men lidt flere point vil gavne dem på den konto og skabe ro. Men da der er tæthed i rækken, er Gijon faktisk ikke så langt fra den mulighed, at ende med at spille med om oprykning.

Og skal det lykkedes, så er det hjemme de skal sikrer sig de fleste point. For hjemme på Estadio El Molinón, har de trods alt fået 2/3 af deres 33 point. Men dagens gæster er nærmest en lækkerbisken for Gijon.

10 gange har Osasuna gæstet Estadio El Molinón og ikke en eneste gang har de fået alle 3 point. Gijon har så vundet de 7 af gangene og de seneste 4 kampe er alle vundet. Gijon har et godt tag på Osasuna, men var har garderet os for en kedelig remis.

*

Osasuna ligner et hold der skal rykke op, hvis de holder form og evner på banen. Og formen kan man ikke klage over, den er mere end acceptabel i denne periode.

Men som Gijon er det hjemme hvor de henter de fleste point og her er de da også La Liga 2 bedste mandskab foran egne fans. Det halter så noget mere på udebane. Vi giver deres form lidt kredit, men tror ikke at de henter alle 3 point.

Gijon – Osasuna = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du kan oprette konto med PayPal og flere af dem…

To Top