Nyhed

Fredagens Sikre opgør fra Espania…

Vi starter fredagens anbefalinger i det hårdt prøvede land Spanien, der slås med vand fra oven og masser af blæst. Det er nærmest danske tilstande på de kanter, men der herhjemme bare er gråt og lunkent. Vi har fundet kampen i La Liga 2.

La Coruna – Girona = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

La Coruna ridder på en bølge i denne periode og virker nærmest som om de har fået udleveret Jesus sandaler og kan gå på vandet. Fra at have ligget i bunden og været i stor krise er det hele vendt til en ren opvisning fra La Coruna’s side.

De seneste 7 kampe ude og hjemme er alle vundet. Defensiven er kommet på plads, hvilket var en af de største udfordringer for La Coruna i starten af sæsonen. De 7 kampe har givet en score på 9-3, hvor det i efteråret ville have været omvendt. Vi er sikre på, at La Coruna fortsætter hjemme foran egne fans.

*

Girona kan godt ende i det sjove selskab, hvor de er placeret i denne periode. Men der er mange om budet og Girona har bestemt ikke været overbevisende på det seneste. Formen er rimelig lunken og i dag skal de møde rækkems mest formstærke mandskab. 

Girona er klart bedst hjemme og det er tæt på at være nat og dag. De slå de mindre gode hold og dem der ikke er i form henter de måske en remis fra. Men 8 ud af 13 udekampe er tabt indtil videre. Vi tror ikke på gæsterne i dag – overhovedet.

La Coruna – Girona = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top