Nyhed

Fredagens Sikre opgør fra den spanske La Liga…

Vi har en smule forundring over at odds’et overhovedet er over 1,25 i dette opgør. For selv om hjemmeholdet ikke har vist samme styrke i denne sæson som tidligere, så er det klart et bedre hold end gæsterne, som vi vurderer ender med en nedrykning.

Betis – Mallorca = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

Betis har ikke samme styrke i denne sæson som i de seneste og derfor er det nok ikke sandsynligt, at de kommer til at spille europæisk i næste sæson. Det er både hjemme og ude, at der lige har manglet det sidste. På udebane har de f.eks kun vundet 1 opgør – og det er slet ikke nok hvis man vil lege med de store hold.

Hjemme har de gjort det en tand bedre. Her er der kommet 6 sejre ud af 12 kampe, men 4 er også tabt. Havde de vundet 2-3 af disse kampe, så havde været med hvor det var sjovt. Så de er selvfølgelig ikke helt elendige, men bare ikke gode nok til toppen. I dag skal de dog nok vinde deres 7 hjemmekamp.

*

Mallorca gisper efter vejret og ligger og roder og slås med 3 andre hold, om de 2 nedrykningspladser der er i La Liga. Mallorca fik en kærkommen sejr hjemme på øen over Alaves, hvilket fik rykket dem op over stregen. Men der er kun 2 point ned til holdet lige under.

I dag skal de spille på udebane og for Mallorca er det den samme gamle sang. Ude godt – men hjemme bedst. De er da også det hold i La Liga der har den ringeste udebane statistik, med kun 1 remis og 10 nederlag. Scoren heeder 7-26. Så at tro på en sejr mod et hold som Betis på udebane – så skal man stoppe med at drikke eller det der er værre – det sker ikke.

Betis – Mallorca = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top