Nyhed

Fredagens Sikre La Liga opgør på BNs redaktion…

Endelig fredag og endelig weekend – så er der igen masser af kampe at vælge i mellem – men det er først i morgen vi kaster lods på den front. I dag har vi igen kun fundet 2 opgør – men dem kan vi så til gengæld stå inde for. Vi starter i Spanien.

Levante – Mallorca = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 1.ooo,- i Bonus som NY bruger…

Levante gjorde del en smule bedre i sidste sæson, men vi jo heller ikke nået halvvejs endnu, så mange ting kan ændre sig. Det har dog ikke været helt ringe alligevel, med en nuværende placering som nr. 12 og 17 point på kontoen.

På udebane har de tabt 5 og vundet 2, så det er hjemme foran egne fans de befinder sig bedst og henter de fleste point. Foran egne fans har Levante da også kun tabt en enkelt kamp ud af 6. Dagens gæster bør være et let bytte- for de er helt til hunden på fremmed græs.

*

Mallorca er ferieøen som de fleste kender, men i fodbold sammenhæng virker det mere som om, at spillerne holder ferie når de forlader øen! 5 kampe har givet hele nul point og en score på 2-12.

De burde faktisk betale entre når de spiller på udebane, for det er godt nok en ringe høst. Men Ø-hold er kendt for at være skarpe hjemme og meget ringe når de forlader deres respektive øer. Sikkert nederlag til gæsterne i dag – endda på mere end 1 mål.

Levante – Mallorca = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 1.ooo,- i Bonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top