Nyhed

Fredagens Sikre La Liga opgør på BN…

Det er stadig den første runde i La Liga efter åbningen og derfor er de data vi normalt bruger ikke særlige robuste. Dog er der nogle trænings kampe vi kan gøre brug af og så er der selvfølgelig de 2 holds mandskaber man kan sætte op mod hinanden.

Valencia – Levante = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Valencia er ligaen 3. bedste hjemmehold og har vist i deres træningskampe at de stadig har et godt tag på deres gæster. 23-12 lyder scoreren på og der er stadig igen nederlag at spore. Klubber som Atl. og Real Madrid har begge spillet remis hos Valencia – men Real tabte i pokalen her.

Levante er et mandskab der skal slås og der vil blive endt hjem med et nederlag. 2-0 eller 3-0 er vores bud på udfaldet af dette opgør, da vi ikke tror på, at Levante vil få held med at score mod Valencia’s stærke defensiv.

*

Levante har ikke vundet en udekamp siden midten af december i ligaen og ikke angang spillet remis. Så ingen tvivl om, at Levante ikke skal satse på deres egenskaber på udebane, hvis de vil overleve i La Liga. Men hjemme er det en ganske anden snak, for her gør de det godt og det vil helt sikkert redde dem.

Men idag er de på udebane mod et mandskab der er godt kørende. Levante kan selvfølgelig prøve på, at destruere kampen defensivt, men det er de ikke særlig gode til. Så de vil gøre deres bedste – men det betyder alligevel et nederlag på mindst 2 mål.

Valencia – Levante = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top