Sikre

Fredagens “Sikre” jule Bet på BN…

Der er stadig gang i den i den hollandske turnering, hvilket slet ikke er normalt for det tulipan glade land, hvor man forlængst ville have smuttet på juleferie. Men VM i juni lægger pres på turnerings planlæggerne og et presset program.

Den Haag – Zwolle = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

Den Haag er nok et af de mest ustabile hold i den hollandske Æresdivision, da de endnu ikke har haft en hverken længere god eller dårlig periode. De har endnu ikke prøvet at samle 3 kampe med samme resultat endnu.

Hjemme på Cars Jeans Stadion har de spillet 9 kampe, hvor 3 er vundet, 2 er spillet remis og de øvrige 4 er tabt. På udebane er det alt eller intet, for her har de tabt 4 og vundet 4 kampe.

Men idag spiller de hjemme på Cars Jeans Stadion, hvor formen ikke rigtigt er fundet og med tanke på dagens gæsters formåen på fremmed græs, tror vi på redaktionen slet ikke på en sejr til hjemmeholdet.

*

Zwolle er med helt fremme som nr. 4, her hvor halvdelen af sæsonen er gennemført. Formen har været meget stabil gennem hele forløbet og Zwolle har kun 2 gange måtte forlade banen som tabere, efter de første 17 runder.

Kun 1 gang har de måtte se sig besejret på fremmed græs og det var ude mod Ajax, hvor man rejste hjem med et 0-3 nederlag. Siden da har man ikke tabt på fremmed græs.

Den frække better spiller på en ren udesejr til Zwolle, men vi anbefaler nu kun at den spilles som “Dobbelt-Chancen”, da Zwolle trods alt har spillet 4 ud af 9 kampe remis på fremmed græs i sæsonen.

Den Haag – Zwolle = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

To Top