Sikre

Fredagens Sikre italienske Serie A valg…

Der er spillet 2 runder, men det har kun været muligt for ca. 50% af holdene, at spille bege opgør grundet Corvid-19. Men man kæmper videre i støvlelandet og prøver at få turneringen til at lykkedes, under de skærpede omstændigheder.

Fiorentina – Sampdoria = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

Fiorentina er et af de mandskaber der har spillet 2 kampe, med hhv. en sejr og et nederlag til følge. De vandt 1-0 hjemme over Torino og nederlaget på 3-4 på udebane til Inter, var godkendt. De scorede 3 gange mod et velspillende Inter mandskab.

Selvfølgelig skal der ses på defensiven, men i dag er de hjemme og her plejer de at være noget mere koncentrerede i de bagerste rækker. Kun et nederlag i deres 10 seneste hjemmekampe og en score på 21-7. Fiorentina har da heller ikke tabt de seneste 4 gange disse 2 mandskaber har mødtes hjemme/ude.

*

Sampdoria har også fået spillet 2 kampe og begge er endt med nederlag. Det var ikke lige den start de selv havde håbet på. At tabe ude til Juventus med 0-3, det kan man godt leve med. Men at tabe efterfølgende hjemme til Benevento med 2-3, var en streg i regningen.

Ingen tvivl om, at defensiven ser ud til at vakle på flere områder. Men Samdoria har også mistet nogle af deres tidligere bærende kræfter i defensiven og det virker som om, at de nye slet ikke er kommet på plads. Det kommer de heller ikke til at være i dag.

Fiorentina – Sampdoria = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

To Top