Sikre

Fredagens Sikre italienske Serie A opgør…

Dagens hjemmehold har overasket alt og alle i denne sæson og er kommet rigtigt godt fra land, trods klubbens størrelse og økonomi. Kun mod de absolutte tophold har det været svært – men de øvrige har de haft det sjovt imod – det forventer vi også i dag.

Sassuolo – Udinese = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens HØJESTE ODDS…

Sassuolo er startet godt og har endnu ikke tabt endnu – end ikke i det seneste mod Napoli. Napoli, der er super stærke i denne sæson, måtte se sig besejret af et veloplagt Sassuolo madndskab der vandt med 2-0. Og som de fleste andre italienske hold, er Sassuolo faktisk bedst hjemme.

Her er der ingen nederlag kommet endnu og den statistik tror vi helt sikkert på, også er tilfældet efter dette opgør. Sassuolo er blandt de mest scorende madnskaber i Serie A og det skal de nok følge op på hjemme. Sikker sejr til et OK odds.

*

Udinese sveder en del i Serie A i denne sæson, hvor det kun er blevet til 1 sejr 5 nederlag i de første 6 runder. Det har ikke været store nederlag og det har for det meste været med 1 mål – på nær lige det sidste opgør mod Milan, hvor Udinese havde det rigtigt svært.

På udebane har Udinese tabt både til Verona og Fiorentina og vi mener at Saasuolo er mindst lige så stærke hjemme, som de 2 nævnte mandskaber. Det ser ud til, at Udinese endnu engang må gå fra banen med et nederlag og sikkert et smalt et på 1 enkelt mål.

Sassuolo – Udinese = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens HØJESTE ODDS…

To Top