Nyhed

Fredagens “Sikre” italienske opgør…

Vi starter denne fredag op i det italienske, hvor det er landets næstbedste række Serie B, der får lov at lægge kamp til dagens “Sikre” anbefaling på BettingNews redaktion.

Palermo – Cremonese = 1 = 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Palermo er som dagens gæster, et noget bedre mandskab på hjemmebane end de er væk fra egne tribuner. Men de fik dog alligevel et godt udlæg i deres første kamp, da de hentede en remis på 1-1 med hjem fra Salaniterna.

Så defensiven viste at den var klar og når de spiller hjemme på Arena Națională i Palermo, er defensiven sat helt anderledes op. Vi er slet ikke i tvivl om, at de henter sæsonens første sejr i den første hjemmekamp.

*

Cremonese har det næsten på samme måde som Palermo. Gode hjemme og nærmest elendige ude. De fik også kun remis i deres første opgør 1-1, men det var hjemme hvor de er trygge – i dag er de ude.

Selvfølgelig er første opgør altid svært, men de viste at formen måske godt kunne være en kende bedre her i starten, for de var stort set tandløse. Vi tror ikke at de er så heldige igen, at de får point i dette opgør.

Palermo – Cremonese = 1 = 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top