Sikre

Fredagens Sikre italienske kamp på BN…

Vi starter denne råkolde fredag op i den italienske Serie B, hvor en af de lidt større overraskelser, er dagens hjemmehold. Der var ikke mange der havde troet at de skulle slås med om oprykning til den bedste italienske række Serie A.

Monza – Pisa = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Monza er blandt de mest formstærke mandskaber i den næstbedste italienske række Serie B. Kun 1 enkelt opgør er tabt af de 10 seneste kampe i rækken og i flere af kampene er “0” blevet holdt og kampen vundet med mere end 1 mål. I de seneste kampe harMonza haft flere af topholdene som modstandere og dem har de ikke tabt til.

Dagens gæster er hverken tophold eller gode på udebane. Men det er italienske fodbold og derfor er der altid en overhængende fare for en remis. Men vi mener med en nuværende 2. plads – en rigtig god form og en stærk hjemmebane – så findes der kun et udfald af kampen – en hjemmesejr.

*

Pisa kæmper noget med det og har aldrig rigtigt fået sæsonen på gled. Det er ikke fordi de er i fare for nedrykning, men de har hele tiden holdt en passende afstand på 4-6 point op til det sjove. Ikke mindst fordi Pisa har et forsvar, de bestemt ikke er stolte af.

Kun 3 mandskaber har lukket flere mål ind end Pisa og de ligger langt ende og roder. Det er især på udebane, at den er galt. Her har de lukket 24 ud af de 33 mål ind, som de har i tabellen. Det betyder, at efter 11 kamp har de lukket ca. 2 mål ind i hver kamp og den mulighed skal man ikke give hjemmeholdet – så taber man, hvilket vi på redaktionen er ret sikre på.

Monza – Pisa = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top