Nyhed

Fredagens Sikre italienske anbefaling på BN…

Så blev det weekend og landskampene er overstået – det betyder at der igen er masser af bold fra de store turneringer og dem lige under. Vi starter op i den næstbedste italienske række Serie B.

Citadella – Concenza = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Citadella er med oppe som nr. 7, med kun 3 point op til topholdet Benevento. Så der er lidt trangt i toppen stadigvæk, efter de 7 første runder. Men der er ved at tegne sig et mønster.

Citadella er Serie B’s mest formstærke mandskab i denne periode og så kan man tillægge, at de spiller hjemme foran egne fans. Med tanke på gæsternes evner og formåen – så er det en rimelig sikker sejr der ligger her og venter.

*

Concenza ser stadig frem til deres første sejr i Serie B i denne sæson. 4 gange remis og 3 nederlag er det blevet til og en score på 4-7. De spiller ultra defensivt og har ikke rigtig en plan for hvad de vil – sådan ser det i hvert fald ud, udefra.

De startede med nederlag og har så fået stabiliseret det med 4 gange remis i streg. Det har dog være mod noget mindre formstærke mandskaber og da de f.eks mødte topholdet, tabte de da også. Det samme sker i dag mod et formstærkt Citadella mandskab.

Citadella – Concenza = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top