Nyhed

Fredagens “Sikre” italiener…

Så blev det endelig weekend i igen, men lidt malurt i bægret er der, da det gode vejr nu ser ud til at have besøgt Danmark for sidste gang i 2018 – men vi kan vist ikke klage. Vi har hentet opgøret i Serie B.

Benevento – Salernitana = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får 3-Doblet dit Indskud til at spille for…

Benevento var lige en enkelt sæson oppe og bide skeer med de store i Serie A i sidste sæson, men kom alt for sent i gang med at får point. Men i den sidste halvldel af turneringen, fik de alligevel hentet 21 point.

Så de har lært meget af turen op i Serie A og den viden og de kompetencer de har fået har de naturligvis taget med. De har kun spillet 2 kampe og det er blevet til en remis og en sejr. I seneste runde vandt man ude med 3-2 i Venezia – i dag er de hjemme igen.

*

Salernitana har spillet et enkelt opgør mere og hentet 5 point. De virker dog en smule tungere, men er også meget defensivt indstillede når de går på banen. Lidt typisk et italiensk hold.

Derfor kan vi også forvente et lavt stående Salernitana mandskab der går benhårdt efter det ene point de har fra start. Vi tror dog ikke på at de står hele distancen og vil tabe med en enkelt pind.

Benevento – Salernitana = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får 3-Doblet dit Indskud til at spille for…

 

To Top