Nyhed

Fredagens “Sikre” italiener på BettingNews…

Så blev det igen fredag og igen er der mange der skal ud og gøre byen festlig, sammen med deres kollegaer med mere. For dem der holder en “fri aften” og bruger tiden på bold, så har vi 3 anbefalinger der er værd at kigge på. Vi starter op i Serie A.

Juventus – Inter = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus ved første indskud…

Juventus skiftede en masse spillere ud i sommers, men fik til gengæld Cristiano Ronaldo, der langsom er ved at finde formen igen og den nye måde at spille bold på. Så Juventus virker næsten lige så stærke som i de seneste sæsoner.

Efter 7 kampe hjemme på Allianz Stadium i Torino, har de kun haft en off dag. Det var da de spillede mod Genoa, der hentede en remis. De øvrige 7 kampe er alle vundet, med en samlet score på 15-4.

Kun Manchester United har formået at vinde, så det er kun i 2 kampe de har sat point til indtil og den 3. kommer helt sikkert ikke her. Formen er fin og truppen er stort set skadesfri.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Inter har fået sat en fornem sæson sammen indtil nu og ligger godkendt som nr. 3 i Serie A. Der er dog det lille aberdabaj, at selvom de ligger nr. 3, er der 12 point op til Juventus i toppen.

De har næsten gjort det lige så godt hjemme, men på udebane har Juventus vundet rub og stub, hvor imod Inter har tabt 2 ud af deres 6 udebane kampe.

Så selvom Inter er i god form, så tror vi bare ikke på dem i dag, da kampen spilles på Allianz Stadium, hvor Juventus stort set aldrig taber en kamp, eller for den sags skyld spiller remis. Havde det været i Milano havde vi givet Inter en chance for en remis – men ikke på udebane.

Juventus – Inter = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus ved første indskud…

To Top