Sikre

Fredagens Sikre italiener fra Serie B…

Hjemmeholdet vil gerne spille med i Play Offs og gæsterne kæmper en hård kamp om at undgå nedrykning. Så det er helt klart 2 motiverede mandskaber der har noget at skulle bevise og gå efter. Vi har dog mest en sikker fidus til hjemmeholdet.

Chievo – Pescara = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får de Højeste Odds hver dag…

Chievo kan sikre sig Play Offs, med kun 1 point, men det er hjemme og så vil det også være for risikabelt at satse på en remis. For skulle Chievo tabe og de 3 underliggende hold vinder og score de mål der skal til, så ryger Chievo lige udenfor Play Offs.

Så det er med en sejr i tankerne de går til opgaven og formen er også rimelig god. De 2 seneste opgør er vundet og det var begge mod hold der ligger højre i tabellen. Nemlig nr. 1 Benevento og Cittadella der ligger på pladsen over. De 2 mandskaber er en hel del bedre end dagens gæster. Vi kan kun se at Chievo gør arbejdet færdigt.

*

Pescara skal ud og blotte sig, da de på ingen måde kan være sikre med kun 1 point i dette opgør. Der er for mange hold der skal tabe for at de kan gå efter det håb – så det er sejren man går efter. Pescara ligger som det bedste hold under stregen inden denne sidste runde.

Det har ikke været deres forår, men de fik en tiltrængt sejr i sidste runde over bundholdet fra Livorno, som forlængst er rykket ud. Så det var en pligt sejr. I dag står de overfor et hold, der godt nok kan nøjes med en remis, men som er både bedre og i bedre form – samt ikke at forglemme hjemmebanen. Vi tror ikke på point til Pescara i dag.

Chievo – Pescara = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får de Højeste Odds hver dag…

To Top