Sikre

Fredagens “Sikre” hollandske sekundakamp…

Det er fredag og det betyder weekenden står for døren. Vi starter op med dagens “Sikre” som vi har hentet i Holland, men her er det ikke Æresdivisionen, men 1. Division, som deres næstbedste række kaldes nu.

Almere – G.A. Eagles = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i startbonus som  ny kunde…

Almere ligger placeret der hvor det er sjovt og motiverende, nemlig i den øverste 1/3 af rækken, som giver adgang til kval kampe om oprykning efter endt turnering.

Formen er jævnt god og især hjemme Yanmar Stadion foran egne fans, har de en god form og statetstik. Kun 1 opgør er smidt på gulvet efter 11 kampe, hvoraf de 7 af kampene er vundet. 27-17 i score er måske ikke prangende, men godkendt.

De har haft et par udfald på det sidste, men det skal ikke tage troen fra os på redaktionen, med tanke på gæsternes formåen og styrke på udebane. Sikkert 1-tal og sikkert også en sejr på mere end 1 mål.

*

G.A. Eagles er både i dårlig form og og placeret i den kedelige og knap så motiverende ende af rækken. Der er kun 1 nedrykker og der er G. A. Eagles 10 point foran, så det er nok ikke det de skal have fokus på.

Kun 1 sejr i de 10 seneste kampe er det blevet til og det er kan være lidt svært at være motiveret, når der ikke rigtigt er mere at spille om, så tidligt i foråret.

13 point op til de sjove pladser er ikke umuligt, men med en udebaneform, der kun har kastet 1 sejr af sig efter 2 udekampe, så har vi på redaktionen utroligt svært ved at finde en årsag til, at udeholdet skulle får point i dette opgør.

Almere – G.A. Eagles = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i startbonus som  ny kunde…

To Top