Sikre

Fredagens Sikre hollænder på BN…

Vi starter denne fredag op med et spil fra den hollandske Æresdivision, hvor vi har fat i 2 mandskaber der helt sikkert ikke vil ende som hollandske mestre efter sæsonen. Det er den anden ende der her er tale om.

Zwolle – FC Emmen = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Zwolle er placeret midt i rækken efter de første 12 runder. Selv om det kun er blevet til 4 nederlag, så er der spillet alt for mange kampe remis. Og det giver jo som bekendt kun 1 point. Derfor halter de en smule efter de ovenliggende mandskaber. 

De er naturligvis bedst hjemme, hvor de har hentet 2/3 af deres 12 point. Så det er her de skal hente point, hvis de skal holde sig i Æresdivisionen. Med tanke på dagens gæster, så både vil der og skal der komme point i form af en sejr – for de er helt til hundene.

*

FC Emmen ligger sidst og er langsomt ved at isolere sig i bunden. De første 12 runder har ikke givet en eneste sejr og kun 4 gange har de fedtet sig til en remis. Så FC Emmen har det selv sagt svært i denne sæson i den bedste hollandske række. 

Vi er ret overbeviste om, at det bliver et farvel til FC Emmen efter denne sæson. Når man kun har hentet 3 point hjemme og 1 point ude i 12 kampe, kan man vel godt begynde at pakke sammen. Scoren på 13-30 taler også sit helt eget tydelige sprog. FC Emmen taber stort set altid på udebane i denne sæson.

Zwolle – FC Emmen = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top