Nyhed

Fredagens Sikre Friske Franske spil…

Vi smutter til Frankrig, hvor der heldigvis endnu ikke er påvirkninger af Covid-19, selv om der er konstateret flere tilfælde i landet. Så her spiller man lystigt videre i alle sportsgrene – indtil videre.

Marseille – Amiens = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Marseille er ved at være tilbage i toppen af fransk fodbold og kun PSG har ikke været mulig at komme forbi. Marseille ligger pt. nr. 1 i Ligue 1, men har dog hele 13 point til PSG å førstepladsen. Det virker på ingen måde muligt at indhente dette forspring.

Men nr. 2 i Ligue 1 ryger direkte ind i Champions League grupperunde, så den placering er bestemt værd at ende på. Der er da også hele 8 point ned til nr. 3, så mon ikke de fastholder placeringen. Hjemme på Stade Velodrome er der kun tabt 2 kampe i denne sæson. Amiens er ikke et mandskab der henter point på dette stadion.

*

Amiens ligger også nr. 2, men det er fra bunden og her er 5 point op til den placering der giver en ekstra chance for at overleve sæsonen. Så Amiens ligner et mandskab der skal spille i Ligue 2 i næste sæson, hvis de ikke får løftet formen gevaldigt.

Det sker ikke på udebane i dag, hvor de kun har prøvet at sejre en enkelt gang i denne sæson. Formen er en af de ringeste i Ligue 1 og i dag møder de et hold hvis form er helt oppe og ringe. Udfaldet kan kun gå en vej og det er en sikker hjemmesejr til Marseille.

Marseille – Amiens = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top