Nyhed

Fredagens “Sikre” franske weekend opvarmning…

Vi har fundet flere interessante spil frem til denne fredag, mens vi venter på weekendens mange kampe og store gevinstmuligheder. Vi starter i den franske Ligue 2.

Brest – Chateauroux = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet til at spille for…

Brest fik en lidt ujævn start på sæsonen, men har i de seneste 4 runder vist, at formen er meget tæt på top og spillet kører næsten af seig selv. Hjemme foran egne fans har de på det seneste slået hold, som er betydelig bed ude end dagens gæster.

Brest har scoret 12 mål i deres første 8 kampe og halvdelen af dem er på hjemmebane. Modsat har de så kun lukket 3 mål ind i de 4 første hjemmekampe. Så ligesom andre mandskaber er de bedst hjemme på Stade Francis-Le Blé og vi forventer endda en flermålssejr her.

*

Chateauroux har været meget mere ordinære og ujævne og derfor er de da også kun placeret som nr. 12, efter de første 8 runder. Defensiven er tilfredsstillende, men det er svært når man så ikke selv kan ramme målet.

Kun 6 gange har der været succes foran modstandernes mål og det er slet ikke nok hvis man vil noget. De har godt nok spillet 3x remis på udebane ud af 4 mulige, men senest tabte de 0-2 til Orleans, som langt fra er på samme niveau som dagens hjemmehold.

Brest – Chateauroux = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet til at spille for…

 

 

To Top