Sikre

Fredagens “Sikre” franske vin…

Vi er nu ikke begyndt at anbefale vin her på redaktionen, men det ene af de to franske hold fra den bedste række Ligue 1, kommer fra et af de mest kendte vindistrikter i fransk vinhistorie – nemlig Bordeaux.

Bordeaux – Strasbourg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Bordeaux er en hel del bedre hjemme på Matmut Atlantique i Bordeaux, hvor de har skrabet 14 af deres 20 point sammen i denne sæson. Scoren er også acceptabel på 12-6. Men de ligger dog alligevel kun som nr. 11.

Det er simpelthen den ringe formåen på udebane, der er årsagen til deres midterplacering og får man ikke ændret på dette, vil man også slutte sådan ca. i midten. Men hjemme kan man godt regne med dem mod middelmådige hold eller det der er værre.

*

Strasbourg er måske ikke ligefrem værre, men et godt hold på det bedste franske niveau kan man bestemt ikke kalde dem for. De er placeret som nr. 16. med kun 18 point efter 16 kampe.

De har fået 50% af deres 12 point på udebane, men scoren på 6-17 indikerer alligevel, at den ene sejr og 3 gange remis, har været mod mindre gode hold foran egne fans. Bordeaux er betydeligt bedre end de hold de har hentet point hos.

Bordeaux – Strasbourg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

 

To Top