Sikre

Fredagens “Sikre” franske oplevelse…

Så tages der hul på den bedste franske række Ligue 1, efter at deres Super Cup blev afviklet, mellem Monaco og PSG – og det var PSG der træk det længste strå med en sejr på 2-0 – som forudset på BettingNews.

Marseille – Toulouse = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

Marseille tror vi på BN faktisk rigtigt meget på i denne sæson, efter sidste sæson hvor de voksede sig større i styrke i takt med turneringen. Der har ikke været de store udskiftninger og derfor tror vi på at styrken er bevaret.

Hjemme på Stade Vélodrome i Marseille er de normalt meget stærke. Det er godt nok en åbningskamp, men vi vælger at vurderer at Marseille er der hvor de skal være og hjemme på Stade Vélodrome der vinder de over dagens gæster.

*

Toulouse kommer nok ikke til at rode i bunden af rækken, men en stram midterplacering er vores vurdering. De har ikke rigtigt vist noget i optaktsfasen, der får vores øjne til at kigge en ekstra gang.

Der er dog kommet et par interessante navne, men de vil endnu ikke kunne gøre den store forskel – og slet ikke i opgør mod en så stærk og kompetent modstander som Marseille. Man vil nok være glad for en remis – men det kommer ikke til at ske.

Marseille – Toulouse = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

To Top