Sikre

Fredagens “Sikre” franske anbefaling…

Så kommer “sommeren” midlertidigt tilbage for en stund igen og det skulle vare i mange dage i denne omgang – så det er svært at blive i dårligt humør – og det er dagens “Sikre” med til at garantere fra Ligue 2.

Nancy – Orleans = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den høje StartBonus…

Nancy er et typisk hjemmehold for på fremmed græs er det kun blevet til 2 sejre i sæsonen. Hjemme på Stade Marcel Picot har de trods alt vundet 6 kampe og spillet 6 gange remis.

Men det betyder også at de ligger og roder som det sidste hold over stregen, med kun 2 point til holdet lige under. Så med 5 runder igen skal de holde tungen lige i munden.

Heldigvis spilles 3 af kampene hjemme på Stade Marcel Picot og det giver bestemt en tro på overlevelse. De plejer at have et godt tag på gæsterne, når de spiller hjemme for de har aldrig tabt til dem på Stade Marcel Picot.

*

Orleans er også et udpræget hjemmehold og kun en smule bedre på fremmed græs end dagens hjemmehold. Men det virker til, at Orleans har taget badetøflerne på – især på udebane – for her har de tabt de seneste 4 kampe i streg.

Orleans kan hverken ryge op eller ned – så sæsonen er færdigspillet for dem og de skal kun have tiden til at gå, i de sidste runder af denne sæson Ligue 2. Vi tror på ikke på Orleans i dag g slet ikke på fremmed græs, mod et hold der burde være motiveret.

Nancy – Orleans = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den høje StartBonus…

To Top