Nyhed

Fredagens “Sikre” franske anbefaling på BN…

Vi starter denne fredag op i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor vi har fundet et opgør var har meget svært ved at se, ikke kun kan gå en vej og have et udfald – til et fornuftigt odds.

Brest – Beziers = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette opgør…

Brest ligger nr. 2 efter de første 7 runder og måtte i sidste runde, efter en lang periode uden nederlag, se sig besejret på udebane mod rækkens nr. 3 fra Lens. Det kan accepteres.

I dag er de hjemme på Stade Francis-Le Blé, hvor de meget sjældent taber. Det er kun sket 1 gange i denne sæsons første 9. runder. Men det var helt tilbage i første runde. I dag henter de en sikker sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Beziers er oprykkere og har gjort det nogenlunde i deres første sæson i Ligue 2. Normalt plejer det at være hjemmebanen der er et oprykkerholds bedste sted, men for Bezeirs har det været på idebane.

Hjemme har de fået 3 point efter 3 gange remis. På udebane har de faktisk hetet 15 point efter 10 udekampe og det kan da kun siges at være godkendt. I dag er modstanden dog af en anden type og fra rækkens bedste hjemmehold. Så i dag taber de.

Brest – Beziers = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette opgør…

To Top