Sikre

Fredagens Sikre Franske anbefaling…

I dag skal en af mesterskabs kandidaterne i den franske Ligue 1 på udebane se, om de kan fastholde presset på de 2 mandskaber der ligger foran i tabellen med 2 point. Vi er ikke i tvivl på redaktionen om udfaldet.

Reims – Lyon = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Reims er midterhold og vil formegentlig også ende der efter endt sæson. Formen er jævn, men bestemt ikke prangende og Reims har svært ved at lukke kampene, når de endelig har chancen. Derfor spiller de ofte remis, mod de mindre gode mandskaber. Med kun 8 sejre efter 28 kampe, er det svært at se en evt. succes mod et af de bedste mandskaber i Ligue 1.

10 gange har de spillet kampe uden en vinder og det er der kun 1 mandskab der kan slå. Vi har dog ingen tro på, at de kan hente det ene point mod dagens gæster, som er med i toppen og har en reel chance for at ende med et mesterskab. Det er da også sjældent, at de har haft succes mod dagens gæster og det forventer vi bestemt heller ikke i dag.

*

Lyon skal kun koncentrere sig om de hjemlige turneringer, hvor de stadig er med i pokalen. Med den nuværende form og kun 3 point op til førerholdet fra Lille, så er der helt klart en reel tro på et evt. mesterskab. PSG ligger også foran Lyon med et enkelt point, som de slog i den første kamp mellem dem.

Dog skal formen løftes en smule, når de skal møde de bedste mandskaber, hvis de skal ende som mestre, men den virker også som om den stadig er på vej op. Vi mener helt klart ikke, at dagens modstander er en reel udfordring i forhold til at vinde kampen, men selvfølgelig vil Reims ikke lægge sig ned på forhånd. De spiller trods alt på hjemmebane. Men den fordel den kunne have, vil ikke være nok i dag.

Reims – Lyon = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top