Sikre

Fredagens Sikre franske anbefaling…

Det er fredag og vi starter denne weekends kampe op med et fransk et af slagsen, hvo der stort set ikke kan være tvivl om udfaldet og sejren – så det er kun størrelse man kan være i tvivl om.

Rennes – Angers = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Rennes er kommet super godt fra start i den franske Ligue 1 i denne sæson, hvor de efter de første 7 runder er afviklet, stadig er ubesejrede. 4 sejre og 3 gange remis er det blevet til og scoreren hedder 15-8. PSG har samme pointantal og kun Lille har 2 point mere og ligger nr. 1.

Rennes har forbedret sig på udebane for hjemme har de altid været stærke. Angers skal helt tilbage til 1992 for at finde sin seneste sejr og kun 2 gange er det lykkedes at spille remis. Så Rennes har klart det psykiske overtag her. Så både form, spillested og de 2 holds mandskaber og styrke kan kun falde ud på en måde – en hjemmesejr.

*

Angers er kommet noget mere jævnt fra start og ligger placeret i midten af tabellen. Tendensen virker tilbagågende, med 2 nederlag og en remis i deres seneste 4 kampe. Det gik eller fint i starten hvor der kom sejre på bordet – men det var sikkert fordi de var godt forberedt til sæsonstarten, men det har vendt sig.

De vandt ude over bundholdet Dijon i første udekamp, men har så tabt de 2 næste med 2-10 i målscore. Fair nok at tabe til PSG, men 1-6. Montpellier som har fået en blandet start, tabte de 1-4 til ude, så udebane er ikke deres favorit kan man roligt sige. I dag møde de et mandskab der vil score mindst 2-3 mål hjemme.

Rennes – Angers = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top