Nyhed

Fredagens “Sikre” franske anbefaling…

Der spjættes stadig lidt i den franske fodboldturnering, inden det hedder en kort ferie, men det er ikke en af de ordinære turneringer – men den traditionelle “Coupe de France”, som er deres svar på en pokalturnering.

Nantes – Chateauroux = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du slipper for NemID når du spiller…

Nantes klarer sig bestemt hæderligt i den bedste franske række Ligue 1, uden dog at være være prangende eller toneangivende. Vi forventer bestemt ikke at de rykker ned, selv om de ligger øverst i den nederste 1/3.

Dette er pokalbold og her er der mere på spil end bare sejren. For skulle man være dygtig og heldig nok, så ved vi jo at det er den korteste vej til Europa.

Nantes er gode hjemme og det er her de skal afgøre tingene. Ikke i vores vildeste fantasi kan vi forestille os, at Nantes ikke vinder sikkert og komfortabelt foran egne fans.

*

Chateauroux befinder sig til dagligt på det næstbedste niveau Ligue 2, hvor også de ligger øverst i den nederste 1/3 og ikke skal fejle for meget før de ligger under stregen.

De har vundet 2 ud af 9 udekampe, men det har været mod hold fra deres eget niveau. I dag gæster de et stærkt hjemmehold fra niveauet over og det vil de slet ikke kunne stille noget op imod.

Selv om det er pokal og alt kan ske – så vil miraklet udeblive og Chateauroux tager hjem som tabere og ude af den franske pokal turnering.

Nantes – Chateauroux = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du slipper for NemID når du spiller…

To Top