Sikre

Fredagens Sikre franske 1. runde kamp…

Så tager franskmændende fat på deres nye sæson og her skal vi nok forvente flere overraskelser undervejs. Dagens hjemmehold har længe været “nede”, men i den seneste viste de, at de er på vej tilbage og gode indkøb har gjort dem endnu stærkere.

Aflyst grundet Corvid-19 udbrud…

Marseille – St. Etienne = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den STØRSTE Bonus som NY bruger…

Marseille har haft en godt opstart til sæsonen med flere gode resultater. Men en ting er træningskampe – noget andet er naturligvis når det gælder om point. Hjemme på Stade Vélodrome taber de sjældent og det var netop her de i sidste sæson viste, at de er rigtige stærke.

Kun 2 gange tabte de hjemme på Stade Vélodrome i sidste sæson og i denne tror vi at det lander på ca. det samme. St. Etienne er ingen trussel mod en god hjemmebane statistik for Marseille og de starter emd at hente alle 3 point i dag.

*

St. Etienne er ikke gode vener med udebanen – nej nærmest modsat. I træningskampene går det jævnt på udebane, men det har også være jævne hold. Lige så snart turneringen starter og man møder hold med en smule styrke – så plejer St. Etienne at falde sammen.

I dag møder de et tændt mandskab der har sat sig et højt mål og skal spille hjemme i første kamp – det virker for os som en meget svær opgave for gæstende St. Etienne. Det ville ikke overraske hvis de taber med 0-2, vi spiller dog bare på det samlede udfald.

Marseille – St. Etienne = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den STØRSTE Bonus som NY bruger…

To Top