Sikre

Fredagens “Sikre” fra weekend panelet….

Vi starter dagens anbefalinger af med et opgør som vi også har hentet i Holland, men i dette tilfælde er vi sprunget et lag ned og fundet vores anbefaling i 1. Division, hvor også mange klubber næstbedste mandskaber deltager.

Maastricht – Jong Utrecht = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

Maastricht har haft en stigende form i en periode og nu kan man skimte de sjove pladser, som bestemt må være motiverende for ethvert mandskab.

Der er noget at spille om og for, hver gang de går på banen og det virker som om, at Maastricht har forstået at udnytte dette. De er måske ikke rækkens bedste hjemmehold, når de spiller på De Geusselt, men de er effektive.

Kun 3 opgør ud af 14 er smidt på gulvet og 7 af kampene er vundet. Det er især holdene fra den nedre region, der bliver splittet ad, når de gæster De Geusselt, som dagens gæster må siges at tilhøre.

*

Jong Utrecht har det rimeligt stramt og skal efterhånden til at tro på mirakler eller andet mellem himmel og jord. For med en placering som sidst og med hele 7 point op til holdet lige over stregen – ser det rimeligt svært ud.

Halvdelen af kampe skal jo spilles på udebane og det er bestemt ikke deres ynglingsret. Ingen sejre på fremmed græs i de første 13 forsøg og kun 3 gange har de hentet en remis væk hjemmefra. Det er der ingen chancer for i dag.

Maastricht – Jong Utrecht = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top