Sikre

Fredagens Sikre fra Sverige…

Vi har kun fundet et opgør vi syntes vi følte noget for og det er hentet i den næstbedste række i Sverige, også kaldet SuperEttan. Her er det 2 mellem hold, med hver sin formkurve. Vi er ret sikre på, at at hjemmeholdet henter alle 3 point og kommer tættere på at spille om de sjove placeringer.

Örgryte – AFC Eskilstuna (1-0) = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Örgryte har ikke tabt de seneste 7 kampe og her er det fordelt mellem sejre og remis’er, nogenlunde ligeligt. Hjemme har det været en smule bedre end ude og det er også her at formen har givet de fleste point. Faktisk er Örgryte blandt de mest formstærke mandskaber i SuperEttan i denne periode. Får Örgryte forbedret deres udebane en smule, så de vinder i stedet for at spille remis’er, så mener vi faktisk at de har chancen for at nå med i kvalspillet om oprykning.

Örgryte er ikke at betragte som et super hjemmehold, men de har trods alt kun tabt 2 kampe hjemme på Gamla Ullevi i Göteborg, ud af 10 mulige. Så de er vel det man kalder for ganske hæderlige på hjemmebane. Når disse 2 mandskaber mødes, er det meget sjældent at det ender med remis. For det meste er det hjemmeholdet der vinder og det er også det vi forventer vi ske i dag.

*

AFC Eskilstuna ligger lige efter dagens hjemmehold i tabellen som nr. 10, med et point mindre (26). Formen er ikke ringe, men den er bestemt heller ikke prangende. AFS Eskilstuna er et rigtigt godt hjemmehold og har da også kun tabt 1 kamp efter 11 kampe foran egne fans. Her er det blevet til hele 24 point og en ret god score på 23-9. Så hjemme er de et utroligt svært hold at få point imod og pt. er de at betragte som det 3. bedste af slagsen i rækken.

Når det kommer til udebane, så er snakken en helt anden. 9 udekampe har AFC Eskilstuna spillet indtil videre i denne sæson og de har kun hentet 2 point. Scoreren hedder 5-15, så der er helt klart forskel på holdet evne til at spille ude og hjemme. Derfor er de klart det ringeste udehold i SuperEttan indtil videre i denne sæson og havde de ikke været så super gode hjemme, ville de sikkert have ligget under stregen. Vi tror ikke at de får noget som helst med hjem i dag og vi kan endda tillade os at garderer os for remis.

Örgryte – AFC Eskildstuna (1-0) = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top