Sikre

Fredagens “Sikre” fra Superligaen…

Selv om VM ikke helt er færdigspillet, så begynder den danske Superliga alligevel med den nye turnering. Vi ser på redaktionen frem til den kommende sæson og ser nogle positive overraskelser som måske ikke alle tror på.

SønderjyskE – AaB = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

SønderjyskE kender vi jo fra deres solide formation, men også til tider noget kedelige spil. Men de er stadig at finde i Superligaen og det er alt andet lige en af de ting det drejer sig om.

SønderjyskE har haft en glimrende optaktsfase til den nye sæson, hvor man hjemme bl.a har slået FCM, Esbjerg og Randers. Så hjemme på Sydbank Park er de næsten altid gode for point og i dag starter de sæsonen med mindst 1.

*

AaB har modsat haft en noget blandet optaktsfase, rent resultatmæssigt. De har slået Randers, men har til bl.a Silkeborg og Viborg hjemme. Så de er bestemt ikke helt på plads endnu.

Der udover har de en del skader allerede fra starten af sæsonen at slås med. Hele 5 mand har allerede måtte melde forfald til opgøret og et par enkelte er meldt i problemer. Så vi tror ikke på en AaB sejr i den første runde, med et noget decimeret mandskab og ude af form.

SønderjyskE – AaB = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top