Frække

Fredagens “Frække” fra Experterne på BN…

Vi har taget noget af det gode vejr med hjem fra redaktionens årlige tur, som for andet år i træk blev til den tyrkiske varme og ufatteligt langsomt internet – selv de gamle modems var næsten hurtigere.

Vi starter denne solskinsdag fredag med dagens “Frække”, som er hentet i den næstbedste franske række, som skal findes under liganavnet Ligue 2.

Brest – LeHavre = 1 = Odds 2,50
DownLoad Odds’et App og få Gratis kr. 50 – uden NemID..
.

Efter en sløj opstart ser Brest nu ud til at have fået vendt skuden og er på rette vej. De er normalt et drøn stærkt hjemmehold men har døjet lidt i starten af sæsonen hvor de har underpræsteret en hel del.

Deres sidste par kampe bære dog præg af at de nu har fundet formen igen og så er det de færreste hold der kan matche dem på eget græs. Efter at have lagt ud med 5 nederlag i streg er formen nu brat opadgående og Brest står nu med 3 sejre på stribe.

De to er på udebane og den sidste er på hjemmebane. Deres sidste udesejr kostede desværre os et tabt spil i sidste uge, så Brest skylder en og den får vi i dag.

*

LeHavre er modsat Brest startet rigtig godt ud og har hentet 13 point på de første 6 kampe. Vi spiller imod dem idag fordi de er gået lidt i stampe i de sidste 3 kampe hvor de bla, blev slået ud af pokalen og måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane mod Orleans.

De går fra 5 sejre i streg til nu at stå med 3 kampe uden sejr og har altså en modsat rettet formkurve i forhold til Bres,t som endda har fordel af hjemmebane. Vi tror på Brest hjemme på Stade Francis-Le Blé.

Brest – LeHavre = 1 = Odds 2,50
DownLoad Odds’et App og få Gratis kr. 50 – uden NemID..
.

To Top