Nyhed

Fredagens “Sikre” fra den spanske La Liga 2…

Så er landskampene overstået for 2018 og der er igen åbnet op for de forskellige ligaer både bedste og næstbedste rækker. Vi starter ud i den næstbedste spanske liga, hvor vi fornemmer et oplagt udfald til OK penge.

Granada – Gijon = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og FreeBets…

Granada lagde ud med brask og bram, men er faldet en smule i form. Dog ikke så meget at det ikke er unormalt med et par nederlag i ny og næ. Det er dog kun blevet til 2 af slagsen.

Men det har begge gange været på udebane og det er hjemme, at kampen bliver afviklet i dag. Her har man efter 7 kampe opnået 5 sejre og 2 gange remis, samt en super score på 12-3. Den bliver endnu bedre efter i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Gijon ligger faktisk kun 2 point fra nedrykningsstregen g skal til at få fingeren ud, hvis det ikke skal gå helt galt. Dog er de klart bedste på hjemmebane, hvor de har fået 15 ud af sæsonens 17 point.

Så med kun 2 point på udebane efter 7 kampe, er der ikke meget tiltro på redaktionen til, at der kommer flere på kontoen efter dette opgør. Scoreren på 4-9 signalerer også, at de sikkert får en på hatten. V tror ikke på dem overhovedet.

 Granada – Gijon = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og FreeBets…

To Top