Sikre

Fredagens Sikre fra BNs redaktion…

Italiens bedste række Serie A, var en af de sidste ligaer i Europa til at blive skudt i gang. Det skete først i sidste weekend, hvor de italienske hold igen skulle i aktion for første gang i hjemlandet. Som sædvanligt var der hold der skuffede og andre der overraskede – det er ikke usædvanligt. Vores 2 mandskaber i det valgte opgør, startede som forventet.

Verona – Inter = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Verona fik ikke den bedste start på sæsonen i Serie A, da man tabte hjemme med 2-3 til Sassoulo. Det var en kamp hvor Verona aldrig fik sat noget aftryk hjemme på Marc’Antonio Bentegodi, hvor de ellers plejer at være rimelige gode og svære at have med at gøre. Optakten har da heller ikke været prangende og det ser ud til, at Verona vil være et af de hold der starter tungt ud, hvis de overhovedet kommer i gang.

I dag skal de møde et mandskab, der ikke alene blev mestre i sidste sæson, men som også har holdt både niveau og styrke henover sommeren. Vi er på redaktionen overbeviste om, at her vil Verona falde gevaldigt igennem. Også selv om de sikkert har været i træningslejr hele ugen, som er helt normalt i Serie A, når man taber et opgør, især hjemme. Vi er ret overbeviste om, at Verona vil blive udstillet i dette opgør og de får heller ikke scoret.

*

Inter lagde planmæssigt ud – har man nærmest lyst til at skrive – for sejren over Genoa med 4-0, var ikke kun stor, men også overbevisende. 2 mål i hver halvleg, vi ser lidt om alsidigheden og bredden i Inters spil og Genoa blev ved flere lejligheder nærmest udstillet. Allerede inden der var gået et kvarter, havde Inter bragt sig foran med 2-0. Resten af halvlegen sad de tungt på kampen og Genoa havde kun få sporadiske muligheder, som de ikke kunne udnytte.

Det fortsatte i 2. halvleg og det virkede hele tiden som  om, at Inter ikke kørte i højeste gear, men kun cruisede sig gennem 2. halvleg. Genoa vovede en smule mere i 2. halvleg og tvang sig lidt længere frem på banen. Men det kan også give bagslag mod et hold som Inter. For Inter scorede yderligere 2 mål til slutresultatet 4-0. Det virker som om, at Inter er toptrimmet her til starten af både sæson og Champions League. I dag vinder de sikkert, endda med flere mål.

Verona – Inter = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top