Sikre

Fredagens “Sikre” fra BNs panel…

Så er det igen tid for de ordinære turneringskampe, efter en periode med landskampe og diverse pokalturneringer – og vi indrømmer gerne, at den periode er vi på ingen måde stolte af. Men så så har vi i dag 5 gode anbefalinger at starte weekenden op med.

Fredagens første og “Sikre” forslag er hentet i den næstbedste franske række Ligue 2, som traditionen tro spiller deres kampe om fredagen og også har lidt tradition for, at spille mange kampe remis – bare ikke den valgte.

Chateauroux – Reims = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor DIN Bonus ligger og venter på DIG…

Chateauroux er i virkelig dårlig form i denne periode, hvilket kan ses på deres seneste præstationer. Af de seneste 6 kampe er 1 vundet, mens de øvrige er tabt og der er lukket mere end 1 mål ind.

Så længe man har en så hullet defensiv, kan man ikke forvente at vinde kampe og dagens gæster fra Reims, har man kun slået 1 gang, i deres seneste 8 indbyrdes møder hjemme og ude. Så det er bestemt ikke en ønskemodstander.

*

Reims er nok ikke nogen ønskemodstander lige pt. for de er i superform og topper da også Ligue 2, med 4 point ned til nr. 2. På udebane har de kun sat 1 kamp til, 3 ud af 4 er vundet, med en score på 9-5.

Selv om det aldrig er let at være på udebane i fodbold, så mener vi at dette opgør ligger lige for. Der er så stor forskel på de to holds styrke og formåen – især i denne periode – så vi kan kun se kampen få et udfald, og det er en udesejr.

Chateauroux – Reims = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor DIN Bonus ligger og venter på DIG…

To Top