Sikre

Fredagens Sikre fra Belgien…

I dette opgør som er hentet i den bedste belgiske række Jupiler League, er det top mod bund. Selv om gæsterne tidligere gjorde det hæderligt på udebane, mener vi ikke at de får et ben til joden i dag.

Antwerpen – Waasland-Beveren = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Antwerpen ligger stadig med i Mesterskabs slutspillet, selvom de missede seneste runde hjemme mod Oostende. Det var simpelthen en off-day og de findes også i fodbold. Ellers er Antwerpen blandt de noget ebdre hjemmehold i Belgien.

Antwerpen har haft et godt tag på dagens gæster de seneste sæsoner, hvor de både har vundet hjemme og ude. I dag er det hjemme og her har vi rigtigt svært ved at se hvad dagens gæster har at byde ind med, der skulle forhindre Antwerpen i at tage alle 3 point.

*

Waasland-Beveren ligger sidst og det er også der vi forventer det ender efter sæsonen. Det gik nogenlunde i starten, men siden da er det bare gået ned af bakke og kommet til at se værre og være ud. De er det mandskab der har lukket flest mål ind og når man så også er blandt de 3 ringeste mandskaber til at score, så ser det rigtigt svært ud .

Waasland-Beveren havde lidt optur i staren af december, hvor man også troede, at nedturen var overstået. Men siden da, har der ikke været nogen sejre, men 3 gange remis og 4 nederlag. Et nederlag på mere end 1 mål, vil helt klart ikke overraske nogen.

Antwerpen – Waasland-Beveren = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top