Sikre

Fredagens sikre forberedelser til årets største kamp…

I 2021 oplever 3 af de største finaler en fodboldspiller kan opnå at deltage i. De 2 af dem er en årlig tilbagevendende begivenhed, da både Europa League og Champions League, har en vinder hver år. Men i 2021 får vi også en OL finale at glæde os til – så det være nok af spændende og intense opgør her i 2021.

Europa League finalen er vel overstået i midt ugen og i morgen er det den anden af de store finaler der afvikles – nemlig Champions League finalen og kampen om pokalen med de store øre. En pokal alle fodboldspillere gerne vil prøve at løfte og kysse, efter en triumf.

I 2021 er det 2 hold fra Premier League der tørner sammen i kampen om den eftertragtede pokal. Kampen spilles i Portugal på Estádio do Dragão og der vil med garanti være en del engelske fans til stede, både indenfor og udenfor stadion. Jo, engelske fodbold er tilbage på højeste niveau, med tanke på, at de har 3 ud af 4 hold med i de 2 europæiske finaler.

Og i netop England er der indtil flere finaler i denne weekend og mandag med. For her afvikles også de 2 oprykningsfinaler til hhv. League One, Championship og Premier League. Så der er sikkert mange fans rundt omkring i England, der render rundt med lidt tynd mave og masser af forventninger – men det er kun halvdelen af dem, der får deres håb og drømme opfyldt.

Vi er tilbage i morgen lørdag med en vurdering af hvilket hold vi tror på løber af med “Pokalen med de store øre” og alt den hæder der følger med – og hvem der rykker op i den engelske Premier League.

To Top