Sikre

Fredagens “Sikre” flyvende hollænder…

Den “Sikre” har været flyvende i januar måned og her er det et hollandsk opgør, der skal fører flyveturen videre, mellem 2 hold der til dagligt optræder i den bedste hollandske række Æresdivisionen.

Heerenveen – Sparta Rotterdam = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje startbonus…

Heerenveen har haft en godkendt sæson indtil nu og er med fremme og lige udenfor slutspilspladserne i den hollandske Æresdivision. Dog mangler de lige det sidste til at slås med om topplaceringerne.

Ude gør de faktisk overraskende godt og har kun tabt 3 kampe ud af 11 på fremmed græs. Hjemme har der være lidt længere mellem snapsene, hvor man kun har vundet 2 kampe i 8 forsøg, spillet 2 gange remis og tabt de øvrige 4.

Derfor kan det sikkert undre, at vi har valgt en hjemmesejr i dag, men det skyldes gæsternes formåen, form og evner på en fodboldbane – som slet ikke er i nærheden af dette niveau som den hollandske Æresdivision kræver.

*

Sparta Rotterdam er bogstaveligt talt til “rotterne”. De ligger placeret på en sidsteplads, med 5 point op til redning. Det lyder ikke af så meget, men med det mandskab de har til rådighed, er det en stor opgave.

De er helt til hundene på udebane, med 3 point efter 3 gange remis og 7 nederlag. Scoren indikerer også store problemer med 7-21 for 9 kampe.  Lægger vi så en form oveni med 7 rene nederlag i streg i Æresdivisionen – så syntes vi, at en hjemmesejr til Heerenveen ligger lige for.

Heerenveen – Sparta Rotterdam = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje startbonus…

To Top