Sikre

Fredagens Sikre flyvende hollænder på BN…

Med kun 4 runder tilbage i den bedste hollandske række Æresdivisionen, så er motivationsfaktoren en utrolig vigtig størrelse at tage med når man sætter sine tegn. Dette er dog et opgør, hvor begge har masser af motivation, bare i hver sin ende af tabellen.

Heracles – Venlo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Heracles kæmper om den sidste af de sjove placeringer med 2 andre mandskaber, så hvis de skal ud og spille europæisk i næste sæson, så er dette et af de opgør der bare skal vindes. Formen er jævn god, med pil op ad, så med et bedre mandskab skal og vil Heracles vinde dette opgør. Hjemme på Erve Asito er de da også blandt de bedre mandskaber i Æresdivisionen, hvor de har fået 7 sejre og 3 gange remis i 15 kampe. Fornuftigt uden at være prangende.

Heracles har været inde i en god stime i hele marts måned og først i april på udebane mod PSV, tabte de. Men efter dette opgør kom de hurtigt tilbage på pointsporet. I seneste kamp var de på udebane mod Emmen, hvor kampen endte 1-3, var igen et bevis på at det er hjemme de hiver deres point. Heracles ligger stadig til Play Offs og den placering vil de forsvare i dag, mod et rimelig ringe mandskab.

*

Venlo er inde i det man kan kalde for en seriøs krise. Med en stribe på 10 nederlag i streg, kan man vist kalde det rimelig kritisk. Især når nedrykning ikke var et tema overhovedet før de 10 kampe. Men med så mange nederlag vil der naturligvis være en masse mandskaber der rykker forbi og det har betydet at Venlo nu ligger placeret under stregen. Med kun 4 runder tilbage ser det rigtigt trist ud for Venlo. Der er reelt 3 mandskaber der kæmper om at undgå den af de 2 nedrykningspladser, der ikke giver en ekstra Play Offs mulighed.

Men det ser svært ud for det er på udebane og her har Venlo ikke meget at byde ind med. 10 nederlag efter 14 kampe og 3 sejre. Men de sejre ligger helt tilbage fra december og januar, hvor det gik en hel del bedre for Venlo – men det er helt væk nu. Det er især defensiven der sejler på udebane og det er mere reglen end undtagelsen, at de lukker 2 eller flere mål ind. De har lukket 18 mål ind i de seneste 15 udekampe. Vi tror overhovedet ikke på dagens gæster fra Venlo.

Heracles – Venlo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top