Nyhed

Fredagens “Sikre” FA Cup opgør fra England…

Vi starter denne vinterferie fredag ud med et opgør fra den engelske pokal turnering FA Cup’en. Hvor det er 2 hold fra forskelligt og i helt forskellig form, der her har trukket hinden i 1/8 finalerne – det begynder at snerpe til.

QPR – Watford = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

QPR er nået helt til 1/8 finalerne og det har overrasket dem selv en del. Formen har ikke været god længe, men disse knald-eller-fald kampe har de været gode og heldige med indtil nu.

Men i Championship har de ikke vundet siden mellem jul og nytår, men til gengæld tabt en hel del af dem. Så formen stinker faktisk, men FA Cup’en kan gøre meget for et holds form – meeeen dagens modstander er klart bedre og i bedre form.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Watford har haft en glimrende sæson i Premier League og kan helt klart godt være sig selv bekendt. De lå længe på de sjove pladser, men truppen er ikke bred nok til at kunne stå imod de bedste hold i Premier League over en hel sæson.

Men så kan de så til gengæld hente noget hæder og succes her i pokalen. Og dagens modstander er absolut et hold de både kan og bør slå i denne periode. For formen er rimelig god og det er trods alt i Premier League. Vi giver dem vores stemme og smider vores guld efter en udesejr.

QPR – Watford = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top