Sikre

Fredagens Sikre engelske opgør på BN…

I den engelske Premier League er man nået til runde 35 ud af 38. Så der er 12 point tilbage at spille om og efter. Dagens hjemmehold kan stadig nå at ende som nr. 2 i denne sæson, men det kræver så at Manchester United får gummiben i den sidste fase.

Leicester – Newcastle = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Leicester spillede kun remis i udekampen mod Southampton, hvilket kun bevirkede at de foreløbigt er kommet 1 point nærmere Manchester United. Men deres kamp mod ærkerivalerne fra Liverpool blev udsat og det vides ikke helt hvornår den afvikles. Så med 4 point op til 2. pladsen og med en spillet kamp mere, må Leicester nok se i øjnene, at det bliver svært at tilegne sig den 2. plads. Men selvfølgelig skal de gå efter muligheden.

Formen er faktisk slet ikke så ringe og kun de stærke tophold har givet kvaler til Leicester i den seneste periode. Men de har dog vist stort styrke hjemme på King Power Stadium ved, at slå både Liverpool og Manchester United. Dagens gæster har slet ikke samme styrke, så vi forventer en stensikker sejr til hjemmeholdet Leicester i dette opgør.

*

Newcastle ser ud til at klare sig i denne sæson, selv om det til tider har set lidt tungt ud. Men med hele 9 point ned til holdet lige under stregen – selv ligger Newcastle lige over – så kan en enkelt sejr sikre dem helt. Men det er de færreste der tror på, at Fulham vinder deres sidste 4 kampe. Newcastle har da også fundet en form, der måske ikke er fantastisk, men som har givet dem de nødvendige point for at sikre sig.

På udebane er de ikke meget bevendte, selv om de har fået point i begge deres seneste udekampe. De vandt over Burnley og fik en remis med hjem mod Liverpool, hvor de udlignede 5 minutter inde i overtiden og stjal 1 vigtigt point fra Liverpool. Vi tror ikke på at det fortsætter og så god er formen da heller ikke. Newcastle taber igen, men hvis Fulham gør det samme er Newcastle reddet.

Leicester – Newcastle = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top