Sikre

Fredagens Sikre Engelske anbefaling…

Det er 2. runde i den næstbedste engelske række Championship, hvor der var flere overraskelser i weekendens afgørelse. Det er jo ikke helt unormalt, da klubberne kommer forskelligt ud af trænings sæsonen – og Corvid-19 har ikke gjort det nemmere.

Coventry – QPR = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Coventry spillede faktisk en rigtig god kamp på udebane mod Bristol City, men endte med at tabe 1-2. Havde Coventry været lidt skarpere foran mål, havde de vundet. Det var først ca. 10 minutter før tid, at Bristol fik scoret det afgørende mål og dermed måtte Coventry tage hjem med et nederag.

Men det var gode tegn alligevel, for Coventry er nærmest som nat og dag, hjemme og ude. Og i dag er det hjemme på St. Andrew’s i Birmingham og her er de rigtig svære at have med at gør. Vi er helt sikre på, at de henter alle 3 point til et sindsygt super godt odds.

*

QPR lagde også fint ud med at slå Nottingham hjemme med 2-0. Men resultatet afspejler ikke kampen som helhed. QPR fik et straffe i 2. halvleg og scorede også i overtiden, i en ellers rimelig jævnbyrdig kamp. Normalt er QPR rigtig stærke hjemme, så de virkede ikke som om de var helt klar endnu.

I dag er de så ude og her har de det på samme måde som hjemmeholdet. Udebanen er bestemt ikke deres favorit stadion. 2 sejre i deres seneste 15 udekampe siger vel næsten alt. Når så de 10 er tabt, er det helt ydeligt at QPR ikke imponere på fremmed græs. I dag vil det gå som det plejer – QPR taber på udebane.

Coventry – QPR = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top