Sikre

Fredagens Sikre engelske anbefaling på BN…

Fredagens første anbefaling er hentet i den næstbedste række i England Championship, hvor det er 2 mandskaber der begge er med i den gode ende af rækken, hvor der er mulighed for, at rykke op i Premier League. Vi mener på redaktionen ikke at det er umuligt at de begge går hele vejen, men i dag kommer gæsterne til kort, overfor et mandskab der nærmest kan gå på vandet i denne periode.

Watford – Reading = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Watford er hamret ind i en superform på det helt rigtige tidspunkt og ligger nu placeret til en direkte oprykning til Premier League efter denne sæson. Tillige er truppen næsten skadesfri og det giver jo muligheden for at stille med det bedste hold på dagen. Med kun 1 nederlag i de seneste 12 kampe og det var til en af rivalerne i toppen, så har Watford skubbet sig forbi stort set alle de hold der ligger til Play Offs. 

Hjemme på Vicarage Road har de nærmest fået bygget en fæstning og kun 1 nederlag har de fået i de seneste 10 kampe, hvoraf de 9 andre er vundet. I de 10 hjemmekampe har de kun lukket 2 mål ind og det var i nederlaget til Bournemouth. Ellers har scoret 20 mål i de samme 10 kampe. Så Vicarage Road er et sted hvor langt de fleste hold frygter at komme og det vil Reading også føle efter endt kamp. Sikker hjemmesejr og sikkert også med et rent mål.

*

Reading har humpet lidt på det sidste. I de seneste 5 kampe har de opnået 1 sejr og 3 gange remis og det har sendt dem ned på den sidste Play Offs placering, skarpt forfulgt af Bournemouth – som er i bedre form. Så der er ikke råd til nederlag, nu hvor der kun er 6 runder tilbage, hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at ende i Play Offs spillet. Reading er ikke noget dårligt udehold, men de er heller ikke et hjemmeholdet burde frygte.

De har vundet 7 kampe ud af 20 på udebane, men det har været hist og her og mod hold fra den tunge ende af Championship. Det kan man bestemt ikke betegne dagens hjemmehold for at være tilhørende. Det er ikke fordi de lukekr så mange mål ind på udebane, men defensiven er dog en udfordring der skal forbedres hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at ende på den sidste af de sjove placeringer. Vi tror ikke på det de vil lykkedes i denne sæson.

Watford – Reading = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top