Nyhed

Fredagens “Sikre” engelske anbefaling fra League Two…

Vi starter fredagen op i den 4. bedste engelske række, hvor vi har fundet vores ynglinge frem, som vi selv har meget fokus på og tror meget på – især når de spiller hjemme og har et godt odds.

Newport – Cheltenham = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste onus som Ny kunde…

Newport har haft en lidt bølgende sæson, men bølgerne har aldrig været så dybe, så det har været et problem. Det har sorg givet mange gode oplevelser for klubbens og dens fans.

Man nåede helt frem til 1/8 finalerne i FA Cup’en og den gode oplevelse har ligesom hængt ved. Nu er formen ikke så forfærdelig høj mere på udebane, men hjemme foran egne fans, svigter de stadigvæk ikke.

Med en sejr i dag, vil de kun være 4 point fra den fuldendte succes og den forventer vi helt klart kommer hjemme Newport Stadium. Her har de kun fået 3 nederlag i 17 kampe.

*

Cheltenham er ikke i fare for nedrykning og det virker allerede som om, de har indset det og sat tempoet gevaldigt ned. Formen er der i hvert fald ikke mere.

Hjemme er det stadig godkendt, selv om det er ujævnt trav – det er på udebane de virker til at have slået op i banen. Kun 1 sejr i de 10 seneste udekampe og de 5 seneste er tabt klart. 2-11 hedder scoreren, så de har taget badetøflerne på, når de er på udebane.

Newport – Cheltenham = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste onus som Ny kunde…

To Top