Nyhed

Fredagens Sikre engelske anbefaling fra League One…

Vi har snuppet dette opgør fra den næstbedste række i England, hvor hjemmeholdet i mange år lå i den bedste række, men har kæmpet en del med at komme tilbage. Denne sæson kunne ende med at give den ønskede succes.

Sunderland – Doncaster = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sunderland er inde i en rigtig god stime og er nu hoppet op på den sidste af de sjove placeringer, der giver adgang til Play Offs. Kun pointtab i 1 af de seneste 5 kampe, og det var en remis på udebane. Og netop der stabile udebaneniveau, har sendt dem op i det gode selskab.

Hjemme på Stadium of Light har de kun tabt 1 opgør, efter 13 besøg. Så her skal udeholdet virkelig være oppe og ringe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at hente alle 3 point. Men med den form Sunderland bærer rundt på i denne periode – så taber i de i hvert fald ikke hjemme på Stadium of Light.

*

Doncaster er ikke i lige så god form som hjemmeholdet, men det betyder ikke at de er at betragte som i dårlig form. Men de har svært ved at skabe en samlet periode af gode resultater og det er sjældent de opnår mere end et par gode kampe, for så igen at tabe flere i streg.

Selv om Doncaster rent faktisk har fået succes i de seneste 2 udekampe, så har det været mandskaber af en hel anden kaliber end dagens hjemmehold. Doncaster ligger 4 point efter Sunderland som nr. 9, men vi ret sikre på, at de har en margin på 7 point efter dette opgør, op til Sunderland.

Sunderland – Doncaster = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top