Nyhed

Fredagens Sikre EM kamp fra kvalen på BN…

Det her er en af de kampe hvor vi er stort set sikre på, at kampen ender med en pointdeling. Vi har selvfølgelig udset os en favorit, hvis det skulle den med at der findes en vinder af opgøret.

Desværre skal vi forlade vores paradisiske redaktions lokaler med poolbar og servering ved kanten af poolen. Selv om varmen har været en “bitch” har det været en fantastisk uge på tur. Vi pakker på livet løs, inden turen går hjemad – vi er naturligvis tilbage allerede igen i morgen.

Skotland – Rusland = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Skotland har ikke de helt store traditioner med at deltage i slutrunder og vi har da heller ingen forventning eller tro på, at det vil lykkedes i denne omgang. Dertil er gruppen for stærk.

Lige pt. ligger Skotland nr. 4 med 6 point efter 4 kampe. Det er samme pintantal som Kazakhstan, der har en bedre score. Skotlands score hedder 4-7, da det er de små hold de har fået scoret imod og taget point fra.

Skotland tabte til Kazakhstan og Belgien med 0-3 i begge kampe, så de er udfordret mod de bedre og mere etablerede mandskaber. I dag skal de netop møde et sådan mandskab og vi ser i hvert fald ikke en sejr til hjemmeholdet, men en pointdeling.

*

Rusland er i redaktionens optik et bedre mandskab end hjemmeholdet. De kom langt i den seneste VM slutrunde, men den blev alt andet lige også afholdt i hjemlandet. Men de viste alligevel at de kan spille bold.

Rusland har fået 9 point efter de første 4. runder og en score på 15-3, så de kender følelsen af at score. Det skal dog lige siges, at de vandt kampen mod San Marino med hele 9-0!

De har kun tabt til førerholdet Belgien, da de var på besøg i Centraleuropa, herefter har de vundet de 3 efterfølgende. Vi har fidus på en udesejr her, men holder en remis med i spillet på en “Dobbelt.Chance”, da den virker mest som en oplagt remis. Men Rusland er vores helt klare favorit.

Skotland – Rusland = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top