Sikre

Fredagens Sikre EFL Trophy kamp…

Vi starter denne fredag op med et opgør der ikke er fra den igangværende UEFA Nations League, men som er et opgør om den gamle og lidt mindre traditionsrige pokal – EFL, som den hedder nu om dage. Det er alt efter hvilken sponsor der er tilknyttet.

Middlesbrough – Shrewsbury = 1 = odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Middlesbrough spiller til dagligt i den engelske Championship, hvor de sluttede i den tunge ende af tabellen – men dog med god luft til bunden. Så Middlesbrough har spillet hele sommeren og afsluttede deres turnering, hvilket gæsterne ikke har oplevet – så Middlesbrough burde være et helt andet sted rent kamp mæssigt.

De sluttede sæsonen fornuftigt af med 3 sejre i de sidste 5 kampe og har også sejret i deres trænings kampe. Ligeledes spiller dagens gæster på niveauet lige under, så hjemmeholdet er klart et bedre mandskab. Så i bedre form, hjemme på eget græs og et niveau højere – det bør give en hjemmesejr.

*

Shrewsbury spiller til dagligt i League One, hvor de var i den nederste halvdel af ligaen, da den blev afbrudt grundet Corvid-19. Det var den 7. marts den sidste kamp blev spillet og Shrewsbury har ikke spillet en kamp om point lige siden. Så kampformen er slet ikke der hvor den burde være.

Det har også været så som så med træningskampe, som kun har været internt, da det har været svært at arrangere dem på de noget mindre stadions der er på dette niveau og den økonomiske side der følger med en træningskamp i disse tider. Så det vil være et Schrewbury hold som kun er semi klar til denne opgave.

Middlesbrough – Shrewsbury = 1 = odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top