Sikre

Fredagens Sikre danske valg fra divisionen…

Vi starter denne fredag op i den næstbedste danske række 1. Division, hvor der nu er afviklet 3 runder af denne sæsons turnering. Vi fornemmer en helt klar foræring med det odds der er på vores favorit.

Vendsyssel – Kolding IF = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Vendsyssel har ikke helt fået den start som de kunne have ønsket sig, da deres 2 første udebane kampe på Sjælland har givet nederlag. Hjemme i Nordjylland er de stadig stærke og her vandt de da også deres kamp mod nedrykkerne fra Hobro med 3-0.

Vi er rimelig sikre på, at det bliver samme slags kamp og med en sejr på mere end 1 mål. De seneste 5 gange disse 2 mandskaber har mødt hinanden hjemme/ude, har Vendsyssel vundet de 4 og spillet en remis. Så Vendsyssel har også det mentale overtag på gæsterne.

*

Kolding IF har fået den værst tænkelig start på sæsonen, da de endnu ikke har fået et eneste point i deres 3 første kampe. Scoreren er 5-10, så det er ikke fordi de ikke selv kan finde vejen til modstandernes mål – men mere fordi deres defensiv er så hullet og ubalanceret, at det næsten er pinligt.

I deres trænings kampe lukkede de også 2 eller flere mål ind og det har de ikke fået rettet på endnu. Det skal nok blive et opgør med mindst 3 mål, men vi spiller på at hjemmeholdet vinder sikkert. Den frække spiller på mere end 1 måls sejr til Vendsyssel.

Vendsyssel – Kolding IF = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top